A márkáról

„A nagyszülőktől örökölt csipkeemlékek megjelenése az esküvői ruhán a jelen, a múlt és a jövő kapcsolatát jelképezi, majdnem olyan fontos lehet, mint egy nagy múltra visszatekintő eljegyzési gyűrű, de itt újraértelmezésről is szó van egyben.”

A BALINTSARA márkát 2010-ben alapította a névadó tervező. Két területre fókuszál:

A BRIDALWEAR egyedi készítésű esküvői ruhákat hoz létre, míg a KNITWEAR fő profilja pedig a kézi és gépi kötéssel készült, finom kötöttáru. Ezek mellett limitált kiadású ékszer/kiegészítő kollekciók is születnek.

A BS BRIDALWEAR-t 2016-os megalapítását hosszú évek munkája előzte meg.
Bálint Sára eleinte csak barátok, rokonok felkéréseire készített ruhákat. Az esküvői ruhák irányába a legideálisabb forma és anyag megtalálásának köszönhetően kezdett el fordulni:

“Emlékszem az első kollekcióra, amit csipkék újrahasznosításával készítettem, akkor még álmomban sem gondoltam volna, hogy ebből végül menyasszonyi ruhák születnek majd. De abban biztos voltam, hogy ezeket a nemes, de céljavesztett anyagokat méltó módon illene felhasználni.”

A márka egyik fontos üzenete a hagyományok és régi dolgok tiszteletére való buzdítás, és annak az elvnek a követése, hogy minden minőségi régi dolognak helyet találhatunk a modern világban is, csak az értelmezésen múlik. A BS BRIDALWEAR darabjaiban az újrahasznosítás, a környezettudatosság és az érzelmek találkoznak egymással, így válik minden egyes ruha egyedülállóvá és szerethetővé.

Ennek szellemében oldalunkon számos kollekciót találsz, melynek minden darabja egyedi és a maga nemében megismételhetetlen, a már említett antik anyagoknak köszönhetően. A páratlan textil-emlékeket selyemmel, pamuttal és ezek keverékével párosítjuk, hogy a legkellemesebb legyen viselned a saját Nagy Napodon.

A honlapon látható mintadarabok a stúdiónkban is megtalálhatók, és megpróbálhatók, de azt tudnod kell, hogy mindegyikből egy készült.
Minden fazont el tudunk készíteni más-más méretben, az általad kiválasztott anyagokból, rád szabottan, az igényeidnek és elképzeléseidnek megfelelően. Nézz körbe Valódi Menyasszonyaink között is , ahol mindenféle alkatú, eltérő ruhájú, de nagyon boldog hölggyel fogsz találkozni!