AZ ÁLOMTÓL A VALÓSÁGIG – A ruhakészítés menete

Mivel személyre szabottan, a Te igényeid szerint készítjük el álomruhádat, sok részletet meg kell beszélnünk, mielőtt nekilátunk.

Mi legyen az első lépés?

Mindenképp azt javasoljuk, hogy mielőtt felkeresel minket, gondold át, hogy milyen menyasszonyi ruhát képzelsz el magadon. Gyűjts minél több információt, képeket és hangulatokat, amelyek kiindulási alapot adhatnak a tervezéshez.

Honnan inspirálódhatsz?

Az oldalunkon megtalálod az aktuális és korábbi kollekcióink képeit, melyek segítségedre lehetnek a fazon és a stílus kiválasztásában. Azonban ezek csak mintakollekciók, egyedi darabok, melyeket a Te igényeid szerint gondolunk újra!

A stílus megtalálásában támpontként szolgálhat még a helyszín és az esküvői szolgáltatók is, így a ruhád hangulata nem csak a személyiségedhez, de a Nagy Nap többi részletéhez is pontosan illeszkedni fog.

Ha segítségre szorulsz a szolgáltatókat illetően, ismerd meg barátainkat, akikkel szeretünk együtt dolgozni! Minden történet végén megtalálod a készítők listáját, a fotótól a sminken át a dekorációig remek, tehetséges ember és cég közül válogathatsz. Biztosan találsz közöttük megfelelőt.

Mennyi idő alatt készül el a ruhád?

A ruhád teljes elkészüléséhez – kényelmesen – nagyjából 2 hónapra és 4-7 személyes találkozóra, próbára van szükség. Természetesen rövidebb és hosszabb határidővel is készítünk ruhákat. Ebben az esetben kérj személyes ajánlatot!

Milyen anyagból készül majd a ruhád?

Az anyagválasztásban is segítünk! A stúdiónkban megtalálható antik anyagok közül is válogathatsz, de a hazai méteráru üzletek választéka is a rendelkezésedre áll. Csak rajtad múlik, hogy melyiket választod. A hazai méteráru üzletek listáját kérd az elérhetőségünkön!

Mi történik, miután kiválasztottad az anyagot?

A tervezés során az első skiccek után egy „makettet” fogsz próbálni, ami a ruhád 3D-s vázlata egy másik anyagból. Itt van lehetőség a pontos méretek meghatározására és a fazon változtatására, igazítására.

Hogyan kapod meg a ruhádat?

A ruhádat az utolsó próbán vállfán és ruhazsákban tudod elvinni, melyet mi biztosítunk hozzá. Mellékelve kapod a számlát és a kezelési útmutatót, mellyel hosszú életet adhatsz a ruhádnak. A lányod talán örülni fog ennek az örökségnek egyszer.

Milyen költségekre számíthatsz?

Mivel minden ruha anyaga más és más, az anyagköltség a ruha munkadíjától (tervezési és kivitelezési költség) külön számolandó. Ez azért fontos, mert így az elkészülő ruhádat nemcsak külalakjában és stílusában, hanem árban is befolyásolni tudod, amikor anyagot választasz hozzá. A tervezés és kivitelezés költségét a ruha fazonjával egy időben beszéljük meg. Mivel rengeteg kézimunkát és nagy szakértelmet igénylő technikát használunk a ruhád elkészítésekor, végleges árat csak az utolsó próba előtt tudunk mondani. De hozzávetőleges kalkulációt természetesen már az első találkozáskor kapni fogsz.

Reméljük, hogy szebbé és személysebbé tudjuk tenni ezzel az esküvőtöket!

Ha elégedettek vagytok a végeredménnyel, azt a legegyszerűbben úgy tudjátok a tudomásunkra hozni, hogy ajánlotok a barátnőiteknek és házasulás előtt álló rokonaitoknak. Valamint, nagy szeretettel várunk képeket az esküvőtökről, melyeket a Valódi Menyasszonyok képei közé örömmel megosztunk!

Szeretni és szeretve lenni jó!