Hogyan születtek a BOTANICA „virágai”?

Balint Sara Botanica menyasszonyi ruha kollekcio 2024 boritokep

Drága Leendő Menyasszony!

Minden évben a legnagyobb ünnep az új kollekció megszületése és megjelenése, éppen ezért sok előkészület és hosszú várakozás előzte meg a BOTANICA kollekció megjelenését is.

A BOTANICA első a maga nemében: egyedi és mégis elérhető.

Az eddigi évekkel ellentétben nem csak ötletgyüjteményként jelennek meg az egyes öltözetek, nem csak inspirációként szolgálnak távoli múzsákként hirdetve a szépséget és egyediséget. A Botanica “virágai” elérhetőek, akár azonnal elvihetőek. 

Balint Sara Botanica menyasszonyi ruha kollekcio 2024 finom reszletek

Természetesen, ha szeretnél a családi ereklyék felhasználásával készült, személyre szabott esküvői ruhát, ennek megtervezésére továbbra is van lehetőség, ebben nem változott semmi. Ha viszont, nincs időd vagy lehetőséged erre, választhatsz a meglévő ruhák közül. Mindkét esetben ide kattintva kérj ajánlatot, információt vagy időpontot!

Balint Sara Botanica menyasszonyi ruha kollekcio 2024 menyasszony arc

Az álmodozás utáni vágyakozás ihlette

A hétköznapokban, amikor kikapcsolódásra vagy inspirációra vágyom, a természet a legjobb múzsám. Gondolkodni és alkotni is a szabadban, vagy annak közelségében szeretek a legjobban, így nem csoda, hogy az inspirációim és a legjobb ötleteim is itt támadnak.

Balint Sara Botanica menyasszonyi ruha kollekcio 2024 esküvői ruha hatresz

Az utóbbi években igyekeztem a munkakörnyezetemet és a szabadidőmet is úgy alakítani, hogy közvetlenül kapcsolódjon a természethez, különösképpen a téli hónapokban, amikor szürke és komor minden. Ilyenkor a trópusokra vágyom, burjánzó-buja növényzet közé, ahol a pára és meleg keverékében édes illatok szállnak, virágoznak a növények érnek a gyümölcsök és a természet ereje vibrálóan áttetszik a fűszeres levegőn.

Ez a vágyakozás ihlette a BOTANICA kollekciót, a trópusi környezetben eggyé válni a természettel, megcsodálni szépségét, megérinteni finomságait és elmerülni mélységében.

Balint Sara Botanica menyasszonyi ruha kollekcio 2024 ihlet

Álmodozni.
Könnyű léptekkel libbenni a csodái között.

Balint Sara Botanica menyasszonyi ruha kollekcio 2024 esküvői ruha hatresz

A kollekció virágai elrepítenek oda, ahol lelassulhatunk és elmerenghetünk a részleteken. Van időnk rácsodálkozni a finomságokra és könnyedségre a trópusi dzsungel párás levegőjében, a libbenő selymek  és áttört organikus mintázatú csipkék kíséretében.

Balint Sara Botanica menyasszonyi ruha kollekcio 2024 indakent lefutó csipke reszletek

A természet visszaköszön a ruhákon megjelenő mintákon, a levelek áttörtsége és törékenysége a rétegekben egymásra simuló áttört anyagokon.

Balint Sara Botanica menyasszonyi ruha kollekcio 2024 finom reszletek

Hagyományos rózsa motívumok egészítik ki a kézzel szőtt pamutvászonból készült motoros dzsekit, miközben finom növényi ornamentika fut fel a szinte észrevehetetlen tüll felsőrészen, mint borostyán a házfalon. Még az alpaca – selyem keverékből kötött  pulóveren is megjelenik némi régi csipkéből, horgolással készült levél és inda motívum, míg más sziluettek önmagukban trópusi virágok formáit idézik rétegeikkel és formájukkal. A meleg adta ajándékképpen a kétrészes és áttetsző anyagból készült ruhák lebbennek a szellőben, akár csak a pillangó szárnya ahogy tovaszáll.


Balint Sara Botanica menyasszonyi ruha kollekcio 2024 klasszikus sziluettek

A kollekció képei segítenek elmerülni egy képzeletbeli fülledt trópusi világba, ahol van idő megállni és megcsodálni az élet szépségeit.

Balint Sara Botanica menyasszonyi ruha kollekcio 2024 esküvői ruha

A BOTANICA virágairól itt tudhatsz meg többet.

Balint Sara Botanica menyasszonyi ruha kollekcio 2024 viragai

Ennek létrehozásában a következő csapat volt a segítségemre: 

FOTO @tamas_sandor_kovacs
FOTO assistant @kissandrasfotos
MUA @kokenyjuciskin
HAIR @huszkapetrahair
MODELS @artmodelsagency @lidi_markus @hangazopcsak
LOCATION @eltefuveszkert
STYLIST ASSISTANT @molnariedit